Selang sing Bisa Dipanaskan

Selang sing Bisa Dipanaskan

Selang sing Dipanas Dipakai duwe sipat mlengkung lan mlengkung sing apik, lan radius lentur bisa nganti 30cm, lan bisa nyuda fenomena karbonisasi. Wis disenengi para pelanggan sajrone 16 taun.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Selang Dipanas Dipakai nduweni sifat mlengkung sing apik, lan radius bending bisa nganti 30cm, lan bisa nyuda fenomena karbonisasi. Wis disenengi para pelanggan sajrone 16 taun.


1.Produksi Pambuka Selang sing Dipanasake Bisa Dipakai

Tabung Teflon Dipanas Dipanaskan sing Bisa Dipakai sing digunakake ing lapisan njero selang, sing nduweni keluwesan, antiadhesion lan resistensi suhu dhuwur (nganti 300 "ƒ).


2.ProductParameter (Spesifikasi) saka Wearable HeatedHose

Werna

Dawane

Suhu maksimal

Radius mlengkung maksimum

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

300 derajat

30 CM


3. Fitur Produk lan Aplikasi Selang sing Dipanasake Bisa Dipakai

Pemanas Selang sing Bisa Dipanasake nggunakake kabel pemanas Amerika lan kawat tahan suhu dhuwur, sing dipasang ing tembok selang njaba, kanthi insulasi, heatconduction seragam lan resistensi suhu dhuwur, Bisa dipasang lan ditrapake ing macem-macem merek leleh lem panas utawa peleleh PURbulk miturut panjaluk pangguna.


4. Rincian Produk Selang sing Dipanasake Bisa Dipakai


5. Kualifikasi Produk sakaSelang sing Bisa Dipanaskan




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSelang sing Bisa Dipanaskan

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku Standard Compactle HeatedHose saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

2. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. T: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

To clean PUR bulk melter, you need to buy a special PUR bulk melter cleaning agent. Pour the cleaning agent into the empty PUR bulk melter barrel, and then install it on the PUR bulk melter. Turn on the machine and heat it to about 130 derajat, and then discharge the cleaning agent through the hose glue gun. In this way, the residual hot-melt adhesive and carbide in the machine will be discharged.

4. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

5.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.