Perekat bahan membran anti banyu

Perekat bahan membran anti banyu

Perekat leleh panas membran anti banyu kita duwe resistensi super, gawe piala lan anti-penuaan super adhem. Perekat panas panas wis laris didol ing pasar ASEAN, UE lan liya-liyane, lan wis dipercaya lan didhukung pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleleh panas membran anti banyu kita duwe resistensi super, gawe piala lan anti-penuaan. Meltadhesives panas wis didol kanthi apik ing ASEAN, Uni Eropa, lan pasar liyane sajrone pirang-pirang taun, lan dipercaya banget lan didhukung para pelanggan.


1.Pambuka Produk sakaperekat bahan membran anti banyu

1. Bisa disimpen sajrone 30 taun tanpa rusak ing suhu kamar.

2. Perekat panas panas anti banyu tahan banyu kita anti banyu lan tahan bocor, minangka perekat perlindungan lingkungan sing apik banget.

3. Bahan sintetis geoteknik sing anyar diarani "bahan bangunan kaping papat" sawise waja, semen, lan kayu.


2.Product Parameter (Specification) of perekat bahan membran anti banyu

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

Kuning

90±5

15000 CPS (160)

160-170


3.Product Feature And Application of perekat bahan membran anti banyu

Membran banyu tahan banyu adhesive adhesive adhesive solid solid time, protection environment, super cold resistence, kerusakan, lan anti-tuwa. Iki digunakake kanthi akeh ing konservasi banyu, transportasi, pertanian, pencegahan kebocoran lan polusi lingkungan.


4.Product Details of perekat bahan membran anti banyu


5. Kualifikasi Produk sakaPerekat membranematerial anti banyu



6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniPerekat bahan membran anti banyu

Kita bakal menehi sampeyan layanan follow-up 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perekat bahan membran Waterproof kanggo filter HEPA saka perusahaan sampeyan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

2. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

3. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

4. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesif panas panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

5. P: Apa cairan leleh panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.