THG Manual spray gun
  • Air ProTHG Manual spray gun
  • Air ProTHG Manual spray gun
  • Air ProTHG Manual spray gun
  • Air ProTHG Manual spray gun
  • Air ProTHG Manual spray gun

THG Manual spray gun

Senapan semprotan THG Manual fleksibel lan cocog kanggo ukuran lan laminasi sing gampang. Bisa nyedhiyakake nozel kanthi spesifikasi aperture 0.4-1.0MM sing beda kanggo ngatasi masalah penyemprotan manual. Gabungan bisa diputar 360 derajat kanggo ngilangi selang corak. Senjata semprotan spiral wis laris didol ing ASEAN lan Uni Eropa suwene wis pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Senapan semprotan THG Manual fleksibel lan cocog kanggo ukuran lan laminasi sing gampang. Bisa nyedhiyakake nozel kanthi macem-macem spesifikasi aperture 0.4-1.0MM kanggo ngatasi masalah penyemprotan manual. Gabungan kasebut bisa diputar 360 derajat kanggo ngilangi selang. Senapan semprotan spiral wis laris didol ing ASEAN lan EU suwene wis pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka pistol semprotan THG Manual

1. THG Manual spray gun nggunakake sensor RTD kanggo nyedhiyakake kontrol precisetemperature.

2. Tembok njaba sing tahan efek nyebabake umur layanan.

3. Desain gir pelindung theunique ngalangi operator supaya ora bisa nggunakake skru.

4. Flexiblenozzles, diproses presisi, lan spesifikasi sing beda bisa disesuaikan miturut macem-macem syarat penyemprotan; spiral, strip, titik, serat kabut.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) senapan semprotan THG Manual

Suhu operasi

Visa lemiki

Hidrolik sing digunakake

Tegangan

105-230â „ƒ

500-30000 pis

1200 psi

220V / 50HZ


3. Fitur Produk lan Aplikasi senapan semprotan THG Manual

Senapan semprotan THG Manual nggunakake desain precisemodule lan desain switch manual kanggo menehi efek rusak sing tepat. Cangkang digawe saka bahan impor, tahan suhu dhuwur 300 ° C, lan awak bedhil bobot entheng, sing gampang digunakake lan fleksibel. Iki digunakake kanthi akeh ing kemasan karton, pencahayaan, interior mobil, furnitur, perakitan AC / kulkas, komposit kain lan produk liyane.


4.Rincian Produk senapan semprotan THG Manual




5. Kualifikasi Produk sakaTHG Manual spray gun




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniTHG Manual spray gun

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perusahaan THG Manual spray spray, supaya sampeyan ora kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

2. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. T: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

4. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

5. P :industri endi peleburan akeh sing digunakake?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.