Kepala DriveD Gear TGD
  • Air ProKepala DriveD Gear TGD
  • Air ProKepala DriveD Gear TGD
  • Air ProKepala DriveD Gear TGD
  • Air ProKepala DriveD Gear TGD

Kepala DriveD Gear TGD

Desain khusus titik kontak cair lem saklar nggawe sensitivitas lan akurasi lem switch sing dhuwur. Struktur saringan internal sing digawe panas kanthi efektif bisa ngilangi kotoran lan karbida kanggo nyegah penyumbatan nozel. Senapan semprotan spiral wis laris didol ing ASEAN lan EU sajrone pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Desain khusus titik kontak cair lem switchitive sensitivitas lan akurasi lem switch sing dhuwur. Struktur saringan internal sing digawe panas bisa kanthi efektif nyingkirake impurities lan karbida kanggo nyegah penyempitan nozel. Semprot spiral wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa suwene wis pirang-pirang taun, lan dadi pelanggan sing dipuji.


1.Produksi Pambuka Kepala Didorong Gear TGD

1. OurKepala DriveD Gear TGD duwe macem-macem nozzlesto ngatasi aplikasi penyemprotan lem kanthi interval sing beda.

2. Modul terintegrasi lan awak utama scraper bisa ngasilake wektu nanggepi kanthi cepet.

3. TheKepala DriveD Gear TGD duweni efek saringan internal kanggo efek penyaringan lan nyadari efek ukuran lan garis ukuran.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kepala Dorong Gear TGD

Maximsuhu um

Frekuensi

Tekanan hidrolik

Tegangan

250

2000

220-1280 psi

220V / 50-60HZ


3. Fitur Produk lan Aplikasi Kepala Drive Drive TGD

Kepala DriveD Gear TGD kita nggunakake novel netes amicro kanggo nyegah kedadeyan gambar buntut lan kawat. Posisi penyemprotan gelas bisa diatur kanthi fleksibel miturut persyaratane produk, sing akeh digunakake ing kemasan, laminasi, label, lan industri liyane


4.Rincian Produk Kepala Didorong Gear TGD




5. Kualifikasi Produk sakaKepala DriveD Gear TGD




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKepala DriveD Gear TGD

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kepala DriveD Gear TGD of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

2. T: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake sajrone pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem ora bisa digunakake maneh lan kudu diganti nganggo tong lem anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

3. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

4. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

5. P :industri endi peleburan akeh sing digunakake?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.