Tekstil komposit reaksi reaktif nyawiji
  • Air ProTekstil komposit reaksi reaktif nyawiji

Tekstil komposit reaksi reaktif nyawiji

Perekat panas panas reaktif komposit tekstil yaiku adesif panas panas poliuretan reaktif, sing tahan suhu dhuwur, resistensi suhu sithik lan resistensi pelarut. Yen dibandhingake karo adesif panas, kekuatan ikatan luwih apik. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, kanthi struktur sing stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Perekat hotmelt reaktif komposit tekstil yaiku adesif panas panas poliuretan reaktif, sing resistensi hightemperature, resistensi suhu sithik lan resistensi pelarut. Yen dibandhingake karo adesif panas, kekuatan ikatan luwih apik. Kasedhiya banget nyedhiyakake adhesif panas panas berkualitas tinggi, kanthi struktur tusukan lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASAS lan UE.


1.Produksi Pambuka adhesif panas reaktif komposit Tekstil

1. Operabilitas sing apik, biasane twoadherend bisa diatasi sajrone 6-15 detik supaya cepet mlebu proses sabanjure lan nambah efisiensi.

2. resistensi ngumbah sing apik banget: Sawise ngombe, produk bisa tahan ngumbah nganggo banyu anget ing 40-60â "many nganti kakehan tanpa degumming.

3. Kahanan tahan cuaca sing apik, resistensi penuaan, lan resistensi pelumas lan pelarut sing apik.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka adhesif panas reaktif komposit Tekstil

Werna

Mbukak Jam

Viskositas

Suhu operasi

Transparan

4-6 menit

2000 CPSI140â „ƒï¼ ‰

120-130â „ƒ


3. Fitur Produk lan Aplikasi adhesif panas reaktif komposit Tekstil

Lebokake panas reaktif komposit Tekstil iki nduweni taktik awal sing moderat, lan lapisan adesif produk sadurunge lan sawise ngobati alus lan rasane enak. Produk iki digunakake infabric, kulit, kertas lsp.


4. Rincian Produk adesif panas panas reaktif komposit Tekstil




5. Kualifikasi Produk sakaTekstil komposit reaksi reaktif nyawiji


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKomposit tekstil lebur panas reaktif

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku adhesif reaktifhot komposit Tekstil kanggo filter HEPA saka perusahaan kita, supaya sampeyan bisa entuk dodolan.


7. FAQ

1. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Perekat leleh panas kita wis ngliwati tes SGS lanROHS.

2. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

3. P: Apa bedane lan kaluwihan adhem panas panas reaktif lan adhem panas?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

4. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake sajrone 2 taun ing ruangan tanpa suhu.

5. P: Apa cairan leleh panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.