Aplikasi TAD utawa TPB Slot Die
  • Air ProAplikasi TAD utawa TPB Slot Die
  • Air ProAplikasi TAD utawa TPB Slot Die
  • Air ProAplikasi TAD utawa TPB Slot Die
  • Air ProAplikasi TAD utawa TPB Slot Die

Aplikasi TAD utawa TPB Slot Die

Pelamar Slot Die kita nggunakake desain layar saringan unik, sing duweni efek nyaring, luwih gampang dibersihake lan diganti, lan nozel scraper ora gampang diblokir. Frekuensi operasi bisa nganti 2000 kaping saben menit, menehi efek mati sing luwih akurat. Pelamar Slot Die wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa sajrone pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pelamar Slot Die kita nggunakake desain layar saring aunique, sing nduwe efek nyaring sing apik, luwih gampang digunakake lan diganti, lan nozel scraper ora gampang diblokir. Frekuensi operasi bisa nganti 2000 kaping saben menit, menehi efek shutdowne sing luwih akurat. Pelamar Slot Die wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa suwene pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka Aplikasi TAD / TPB Slot Die Applicators

1. OurSlot Die Applicators nganggo desain filter unik, sing duweni efek penyaringan sing luwih apik lan luwih gampang di resiki lan diganti. Nozel scraping ora gampang diblokir. Bisa diresiki kanthi rata-rata 4-6weeks.

2. Modul TheSlot Die Applicators nggunakake bahan baja kabeh tahan karat, tahan urip lan tahan nyandhang banget ngluwihi awak modul aluminium tradisional, lan bisa digunakake luwih saka 5 taun.

3. Jembar bedo lan dosis squeegee bisa diatur miturut kebutuhan pelanggan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Aplikator Die TAD / TPB Slot

Suhu operasi

Tekanan hidrolik

Viskositas lem

Frekuensi kerja

80-230

220-1280psi

500-30000 cps

1500 kaping / menit


3. Fitur Produk lan Aplikasi Aplikasi TAD / TPB Slot Die

Nozer scraper digawe saka bahan tahan aus, dianggep panas, lan diproses kanthi tepat, sing ora karat lan tahan lama. Panggunaan katup solenoid MAC sing diimpor ing suhu dhuwur bisa urip luwih dawa. Iki digunakake kanthi akeh ing industri kayata ascompounding, labeling and printing.


4.Rincian Produk Aplikasi TAD / TPB Slot Die Applicators





5. Kualifikasi Produk sakaAplikasi TAD / TPB Slot Die




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniAplikasi TAD / TPB Slot Die

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku perusahaan Slot Die Applicators, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

2. P: Industri industri peleleh massal sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

3. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

4.Q: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

5.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.