Aplikasi Semprot Manik TAB
  • Air ProAplikasi Semprot Manik TAB
  • Air ProAplikasi Semprot Manik TAB
  • Air ProAplikasi Semprot Manik TAB

Aplikasi Semprot Manik TAB

Aplikator Semprot Manik TAB kita nggunakake muncung tetes mikro kanggo nyegah kedadeyan gambar tailing lan kawat. Struktur filter internal sing digawe panas kanthi efektif bisa ngilangi impurities lan karbida kanggo nyegah penyumbatan nozel. Senapan semprotan spiral wis laris ing ASEAN lan EU wis pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Aplikator Semprot Manik TAB kita nggunakake muncung tetes mikro kanggo nyegah kedadeyan gambar buntut lan kawat. Struktur filter internal sing digawe panas kanthi efektif bisa ngilangi kotoran lan karbida kanggo nyegah penyempitan nozel. Senapan semprotan spiral wis didol kanthi apik ing ASEAN lan EU sajrone pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.


1.Produksi Pambuka Applied Spray Manik TAB

1. Aplikator Sikat Manik OurTAB duwe infilter internal kanggo nambah efek nyaring lan nyadari efek lan efek strip

2. TheAplikasi Semprot Manik TAB duwe macem-macem tombol kanggo ngatasi aplikasi penyemprotan lem kanthi interval sing beda.

3. Modul integrasi lan awak utama scraper bisa ngasilake wektu sing cepet.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Aplikator Semprot Manik TAB

Te maksimummperatur

Frekuensi

Tekanan hidrolik

Tegangan

250

2000

220-1280 psi

220V / 50-60HZ


3. Fitur Produk lan Aplikasi Aplikasi Semprot Manik TAB

Desain khusus titik kontak cair lem switchitive sensitivitas lan akurasi lem switch sing dhuwur. Posisi penyemprotan lem bisa fleksibel disesuaikan miturut syarat produk, sing akeh digunakake minangka inpackaging, laminating, labeling, lan industri liyane


4. Rincian Produk Aplikasi Aplik Semprot Manik TAB




5. Kualifikasi Produk sakaAplikasi Semprot Manik TAB




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniAplikasi Semprot Manik TAB

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Aplikasi Semprot Manik TAB of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A:Clean the nozzle with a small gas burner and compressed air. High temperatur can easily loosen the old hot-melt adhesive.

2. P: Apa kaluwihan kasebut of gun lem nyawiji panas?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

3. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

4. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

5.Q: Kepiye cara ngresiki pelebur akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.