Selang Panas Panas Kompatibel
  • Air ProSelang Panas Panas Kompatibel

Selang Panas Panas Kompatibel

Tabung Teflon Impor Selang sing Dipanaskan Standar digunakake ing lapisan selang njero selang, sing nduweni keluwesan, anti adhesi lan resistensi suhu dhuwur (nganti 300 "ƒ), lan bisa nyuda fenomena karbonisasi. Wis disenengi para pelanggan sajrone 16 taun.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tabung Impor Selang Heater sing Kompatibel Standar digunakake ing lapisan selang njero selang, sing nduweni keluwesan, anti adhesi lan resistensi suhu dhuwur (nganti 300 "ƒ), lan bisa nyuda fenomena karbonisasi. Wis disenengi dening para pelanggan sajrone 16 taun.


1.Produksi Pambuka Selang Panas Panas Kompatibel

Selang Heater Kompatibel Standar kami nduweni sifat sing apik lan mlengkung, lan radius lentur bisa nganti 30cm.


2.ProductParameter (Spesifikasi) saka Selang Panas Panas Kompatibel

Werna

Dawane

Suhu maksimal

Radius mlengkung maksimum

Ireng, bisa uga disesuaikan miturut syarat pelanggan

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

300 derajat

30 CM


3. Fitur Produk lan Aplikasi Selang Panas Panas Kompatibel

Heateradop Selang Panas Panas sing Kompatibelts kawat pemanasan Amerika lan kawat tahan suhu dhuwur, sing tatu ing tembok selang njaba, kanthi insulasi sing apik, heatconduction seragam lan tahan suhu dhuwur, Bisa dipasang lan ditrapake ing macem-macem merek leleh lem panas utawa peleleh PURbulk miturut panjaluk pangguna.


4. Rincian Produk Selang Panas Panas Kompatibel



5. Kualifikasi Produk sakaSelang Panas Panas Kompatibel




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSelang Panas Panas Kompatibel

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku Standard Compactle HeatedHose saka perusahaan, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


7. FAQ

1. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

2. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

3. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.

4.Q: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

5.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.