Ikatan spun
  • Air ProIkatan spun
  • Air ProIkatan spun
  • Air ProIkatan spun
  • Air ProIkatan spun

Ikatan spun

Spunbond duwe permeabilitas udara sing apik lan tahan banyu sing apik. Kajaba iku, spunbond kita duwe strabilitas sing apik, sanajan digawe dowo ngiwa lan nengen, bisa dipulihake dadi asline. Wis ngliwati standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan ora beracun.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Spunbond duwe permeabilitas udara sing apik lan tahan banyu sing apik. Kajaba iku, spunbond kita duwe strabilitas sing apik, sanajan digawe dowo ngiwa lan nengen, bisa dipulihake dadi asline. Wis ngliwati standar sertifikasi internasional SGS lan perlindungan lingkungan ROHS, tekan ora beracun.

1.Produksi Pambuka ingspunbond

Kekuwatan dhuwur, resistensi suhu dhuwur sing apik (bisa digunakake suwe ing 150 "„), resistensi penuaan, tahan UV, elongasi tinggi, stabilitas lan permeabilitas udara sing apik, tahan korosi, isolasi swara, mothproof, ora beracun


2. Parameter Produk (Spesifikasi) sakaspunbond

warna

Gram

Materi

jembaré

White/black/warna

50

Serat poliester + PET

26cm


3. Fitur Produk lan Aplikasi sakaspunbond

Spunbond duwe permeabilitas udara sing apik lan tahan banyu sing apik.


4. Rincian Produk sakaspunbond

   


5. Kualifikasi Produk sakaspunbond

   

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Nglayanispunbond

Kita bakal nyedhiyakake layanan tindak lanjut 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku spunbond saka perusahaan kami, supaya sampeyan ora bisa kuwatir sawise adol.


FAQ

1.Q: Is spunbond only 50g and jembaré is 26cm?

A: The usual weight of spunbond is 50g, but if you need other weights, you can contact us for customization. Similarly, the jembaré can also be customized by contacting us


2. P: Luwih becik nggunakake kain utawa kain non-tenunan kanggo topeng anti-virus?

A: Kanggo anti-virus, topeng paling apik digawe saka kain sing ora ditenun, amarga topeng kain ora duwe pengaruh banget marang anti-virus


3. T: sertifikasi apa sing wis liwati spunbond sampeyan?

A: spunbond kita wis lulus SGS, sertifikasi CPST, perlindungan lingkungan ROHS, tekan tes sing ora beracun lan liyane, lan wis diekspor menyang Korea Selatan, Spanyol lan negara liya.


4. P: Bahan apa sing digawe saka spunbond, apa bakal mbebayani tumrap awak manungsa?

A: Spunbond digawe saka serat poliester lan PET kanggo mesthekake yen ora cilaka ing awak manungsa


5. P: Apa pirang-pirang ton spunbond sing bisa ngasilake sajrone sedina?

A: Kita bisa ngasilake irung 5 ton saben dina.


Tags Panas: Ikatan spun, China, Pabrik, Produsen, CE

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan