Senapan semprotan spiral
  • Air ProSenapan semprotan spiral

Senapan semprotan spiral

Pistol semprotan spiral kita ora gampang dipotong, gampang dibersihake, ora perlu oven, lan diresiki saben 4-6 minggu. Bobot semprotan kurang saka 2-5gsm. Gunakake tekanan udhara nganti 5-6psi. Senjata semprotan spiral wis laris ing ASEAN lan Uni Eropa suwene wis pirang-pirang taun, lan dipuji dening para pelanggan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pistol semprotan spiral kita ora gampang dipotong, gampang dibersihake, ora perlu oven, lan diresiki saben 4-6 minggu. Bobot semprotan paling sithik nganti 2-5gsm. Gunakake tekanan udhara nganti 5-6psi. Semprot spiral wis didol kanthi apik ing ASEAN lan Uni Eropa suwene wis pirang-pirang taun, lan minangka pelanggan sing dipuji.


1.Produksi Pambuka pistol semprotan Spiral

1. Pistol semprotan Ourspiral nggunakake desain pemanasan independen loro arah lan pemanasan bebas hawa, sing njamin kehalusan filamen lem lan kekuatan ikatan sing kuat kanggo memenuhi persyaratan kurang lem lan goodadhesion. Bobot lem minimal yaiku 0,5 g / ã ¡.

2. Desain nozel tetep baut tesis iku gampang kanggo disassemble lan dirakit kanthi gampang.

3. Jembar standar 80 mm uga bisa diatur kanthi fleksibel miturut kebutuhan produk.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) senapan semprotan Spiral

Suhu operasi

Tekanan hidrolik

Ukuran

Spesifikasi lem

80-230

220-1280psi

28 * 28 * 100mm

3-30mm


3. Fitur Produk lan Aplikasi pistol semprotan Spiral

Gun Spiral spray bisa kanthi efektif ngontrol ukuran, kerapatan lan bentuk lem semprotan kanthi ukuran ukuran terus-terusan kanthi bobot sithik kanggo entuk kinerja komposit sing luwih kuat lan kekuatan komposit, supaya produk kasebut nduweni kinerja panyerepan sing luwih apik. Digunakake kanthi wiyar ing fabriccomposite non-anyaman, ikatan lapisan lan proses liyane.


4.Rincian Produk bedhil semprotan Spiral



5. Kualifikasi Produk sakaSenapan semprotan spiral




6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniSenapan semprotan spiral

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Senapan semprotan spiral of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Apa sampeyan apik tenan utawa perusahaan dagang?

A: We are a adhesivemachine panas nyawiji panas, Produsen adesif nyawiji panas.

2.Q: Kepiye cara ngresiki nozel?

A: Ngresiki nozel kanthi kompor gas cilik lan udara sing dikompres. Suhu sing dhuwur bisa gampang ngeculake leleh panas sing lawas.

3. T: Kepiye cara ngresiki peleburan akeh PUR?

A: Yen peleleh akeh PUR ora digunakake pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, leleh panas reaktif ing tong lem bisa digunakake luwih dawa lan kudu diganti tong tong anyar. Mesin kasebut uga kudu diresiki.

Kanggo ngresiki leleh akeh PUR, sampeyan kudu tuku agen pembersih peleleh PUR khusus. Tuang agen pembersih menyang tong minyak pelebur akeh PUR, banjur pasang ing pelebur akeh PUR. Aktifake themachine lan panas dadi udakara 130 derajat, banjur uculake agen pembersih nganggo gun lem selang Kanthi cara iki, sisa-sisa adesif panas leleh lan karbida ing mesin bakal dibuwang.

4. P: Industri industri peleleh akeh sing digunakake ing endi?

A: Pelebur akeh digunakake lan bisa digunakake kanggo kayu, konstruksi, bahan sepatu, interior otomotif, tekstil, kemasan, elektronik.

5. P: Apa gunane bedhil lem panas cair?

A: Gun lim lem panas kita nggunakake desain nozel serat andunique sing pas, struktur sing wajar lan gampang, gampang dibersihake, kontrol lem semprotan sing tepat, efek atomisasi sing apik banget, tenunan non-anyaman, lem semprotan film berlubang tanpa osmosis mbalikke.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.