Plastik Packaging adhesive nyawiji panas reaktif
  • Air ProPlastik Packaging adhesive nyawiji panas reaktif

Plastik Packaging adhesive nyawiji panas reaktif

Peleburan panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan reaktif. Nalika digawe panas dadi leleh, reaksi kasebut ora bisa diowahi kanthi banyu ing udhara dadi polimer sing dhuwur kanthi kohesi sing dhuwur banget. Sawise dilapisi ing permukaan landasan, viskositas kasebut dhuwur banget. Sajrone pirang-pirang taun, perekat leleh panas kita wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Leleh panas reaktif minangka jinis adesif panas panas poliuretan. Nalika digawe panas dadi cair, banyu kasebut bakal bisa reaktif kanthi banyu ing udhara dadi polimer sing dhuwur kanthi kohesi sing dhuwur banget. Sawise dilapisi ing lumahing landasan, viskositas kasebut dhuwur banget. Sajrone pirang-pirang taun, perekat leleh panas kita wis entuk kapercayan lan dhukungan pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.


1.Produksi Pambuka Plastik Plastik adhesif leleh panas reaktif

1. Stabilitas sing apik, reaksi kimia sing ora bisa dibaleni bakal kedadeyan sawise dipanaskan dadi negara cair, loro substrat kasebut bakal dipasang, lan ora bisa digawe panas maneh sawise adhem.

2. Kacepetan ngobati cepet, biasane ing 6-15 detik kanggo ndandani loro penganut, cepet menyang proses sabanjure, ningkatake efisiensi.

3. Bisa digunakake ing suhu sing luwih murah, saengga bisa nyingkiri masalah deformasi kemasan plastik ing suhu dhuwur.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka Plastik Packaging adhesive panas reaktif

Werna

Mbukak Jam

Viskositas

Suhu operasi

Transparan

1-2min

10000 CPS(140â „ƒï¼ ‰

130-140â „ƒ


3. Fitur Produk lan Aplikasi saka Plastik Packaging adhesive panas reaktif

leleh panas reaktif duwe resistensi jero, resistensi tuwa, lan bisa digunakake ing suhu sithik, mula adesivemachine leleh panas iki nduwe pengaruh sing apik banget kanggo kemasan plastik. Produk iki digunakake ing kemasan kothak plastik.


4.Rincian Produk saka Plastik Packaging adhesive panas reaktif




5. Kualifikasi Produk sakaPlastik Packaging adhesive nyawiji panas reaktif


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniPlastik Kemasan leleh panas reaktif

Kita bakal menehi layanan pambiyantu 7 * 24 jam lan dhukungan teknis nalika sampeyan tuku adhesif leleh Plastik Packaging kanggo filter HEPA perusahaan kita, supaya sampeyan bisa entuk dodolan.


7. FAQ

1. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesive leleh panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

2. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

3. P: Apa cair meltadhesive panas sajrone digunakake?

J: Perekat panas panas minangka lem padhet sing ramah lingkungan, sing banjur ilang sawise suhu dhuwur, kanthi kekuatan tinggi, ikatan cepet lan karakteristik non-beracun. Mula, leleh panas iku ora beracun sajrone digunakake lan bisa digunakake kanthi percaya dhiri.

4. P: Sertifikasi apa sing wis adesif panas leleh sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

5. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.


Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.