Kemasan panas nyawiji
  • Air ProKemasan panas nyawiji
  • Air ProKemasan panas nyawiji

Kemasan panas nyawiji

Peleburan panas Kemasan iki minangka adesif leleh panas adhedhasar kopolimer etilen-vinil asetat. Ora beracun, tanpa rasa lan bebas pelarut. Kita setya nyedhiyakake perekat leleh panas berkualitas tinggi, struktur stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing pasar ASEAN lan EU.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Peleburan Packaginghot iki minangka perekat leleh panas adhedhasar kopolimer asetat-vinil asetat. Iki ora beracun, tanpa rasa lan bebas pelarut. Kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake adhesif panas panas sing larut, struktur stabil lan pangiriman sing tepat wektu. Kita wis entuk kapercayan saka para pelanggan ing ASEAN lan EUmarkets.


1.Produksi Pambuka leleh panas Kemasan

1. Lebur panas OurPackaging ora beracun lan ora ana ambu, dadi adesif sing ramah lingkungan.

2. Yen dibandhingake karo lem liyane, perekat leleh ora bisa dikurangi nganti 20% -25%.

3. Bisa disimpen nganti 1 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) leleh panas Kemasan

Werna

Titik Lembut

Viskositas

Suhu operasi

Kekuningan

100±5

800-1200 CPS (160)

160-175


3. Fitur Produk lan Aplikasi leleh panas Kemasan

Suhu panggunaan hotmelt kemasan iki ora luwih saka 190 derajat, sing bisa nyuda karbonisasi lan dekomposisi, lan suhu panggunaan aja nganti sithik banget, yen kekuwatan balok bakal dikurangi. Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing asri lan adhem, aja nganti surup lan srengenge katon. Utamane digunakake kanggo kemasan karton, kothak kertas lan karton otomatis.


4.Rincian Produk leleh panas Kemasan




5. Kualifikasi Produk sakaKemasan panas nyawiji


6. Pangiriman, Pengiriman Lan NglayaniKemasan panas nyawiji

We will provide you with 7 * 24 hours follow-up service and technical support when you buy Kemasan panas nyawiji for HEPA filter of our company, so that you can have no worries after sales.


7. FAQ

1. P: Apa bedane lan kaluwihan saka adhesive leleh andhot panas reaktif?

A: Bentenane utama yaiku nggunakake alat, lingkungan panyimpenan lan cara ikatan. nyawiji panas reaktif bakal reaksi karo lembab ing udhara, kudu diisolasi saka udhara, lan disegel, proses ikatan minangka reaksi kimia, mula kekuwatan ikatan saya dhuwur, digunakake kanthi akeh ing macem-macem bidang.

2. P: Suwene umur rak adesif panas sampeyan?

A: Bisa diselehake nganti 2 taun ing suhu ruangan tanpa rusak.

3. P: Apa wae faktor sing mengaruhi adhesi adhesive leleh panas?

A: 1. Sumber panas (konstruksitemperatur)

2. Wektu kasedhiya (jam buka)

3. Tekanan

4. Jumlah lem

4. T: Apa sertifikasi sing wis dilebokake adesif panas sampeyan?

A: Adhesive cair panas kita uji SGS lan ROHS.

5. P: Apa ciri khas leleh panas reaktif?

A: leleh panas reaktif bakal reaksi withmoisture ing udhara lan kudu diisolasi saka udhara. Proses ikatan yaiku reaksi akhemis, kanthi kekuatan ikatan sing dhuwur lan suhu dhuwur lan resistensi suhu rendah.

Tags Panas:

Tag Product

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.