Apa sampeyan kudu ngerti babagan nggunakake topeng

2021/03/29

Ana somedetails babagan panggunaan topeng sing kabeh kudu ngerti kanthi jelas. Dina iki kita bakal nerangake apa pancegahan.

 

Ora applicableto akeh

Ora kabeh wong cocog kanggo masker. Kanggo sawetara klompok masarakat, nganggo topeng bisa nambah kahanan sing ana lan bisa uga ngancam nyawa. Mula, kita kudu jelas yen cara sing paling apik kanggo wong-wong kasebut yaiku kudu metu sethithik.

1. Wong sing ngalami gangguan jantung utawa sistem pernapasan (kayata panandhang asma lan emfisema)

2. Kandhutan Wanita

3. Pusing, angel ambegan lan kulit sensitif sawise dienggo.

 

Babagan fashionmasks

Loro utawa telung topeng yuan dicithak boneka kartun nganggo kartun kayata bear Pooh lan kelinci gula. Dheweke misuwur banget ing antarane wanita modis ing musim salju. Nanging, fashionablemask iki ora duwe kain sing ditiup lan orakawat irung, mula ora duwe efek anti-virus. Topeng mode mung kandel loro, saengga angel nyaring virus lan bledug ing udhara kanggo nyegah penyakit. Nganggo topeng suwe-suwe cenderung akumulasi virus lan kuman. Sampeyan kudu dijupuk sawise rong jam panggunaan lan diresiki lan diinfeksi ing wektu.