Mesin lim leleh panas digunakake ing industri kemasan panganan

2021/03/29

      Kok isomesin meltglue panas be used for food packaging? Mainly because the hot melt adhesive is non-toxic and tasteless, which can ensure food safety. Hot melt adhesive is solid at room temperature, only melts back at high temperature, and solid after cooling, so food packaging needs to use a hot melt glue machine. The mesin meltglue panas can automatically apply glue and can accurately control the amount of glue, which is economical and beautiful. 

Industri panganan minangka industri sing penting, gegandhengan langsung karo urip lan kesehatan konsumen. Kanthi pangembangan teknologi lan ekonomi, taraf panguripan masarakat saya apik, panjaluk panganan saya mundhak, lan kualitas pengepakan uga mengaruhi keamanan panganan. Kaya sing diandharake, ana penyakit sing dilaporake saka cangkem. Konsumen ora mung duwe sarat panganan sing luwih dhuwur, nanging uga duwe kebutuhan kanggo bungkus panganan sing luwih dhuwur. Mula, teknologi mesin lim panas nyampur terus diapikake. Machinecan lim panas banjur pilih cara panyemprotan sing cocog miturut kabutuhan pelanggan. Kanggo kemasan karton cilik, mesin lim panas nyampur karo mesin karton, kanthi otomatis nyemprotake rong ujung karton kanggo ngawasi otomatis kemasan panganan.