Apa sampeyan ngerti sawetara rincian topeng topeng?

2021/03/29

Sanajan epidemi domestik mycountry biasane dikendhalekake, akeh perusahaan sing tetep nuntut karyawan supaya ora nganggo masker nalika arep kerja. Kita setuju karo pendekatane. Apa sampeyan duwe pengalaman iki? Sawetara topeng duwe anting-anting sing cekak, lan oyot kupinge bakal luwih nglarani sawise disandhang. Kanggo sawetara wong sing ora bisa ndeleng kanthi masker, kacamata asring mbentuk kabut ambegan cangkem lan irung, lan sesanti kasebut dadi kabur. bening Sampeyan kudu nggatekake rincian cilik kasebut nalika milih topeng, mula ora bakal ana prekara sing isin sing bakal diluncurake.

 

1. Nganggo cara

Ana rong jinis topeng: tali kuping orhead: taline ndhuwur lan ngisor yaiku tali kepala, lan taline kiwa lan tengen yaiku tali kuping. Yen sampeyan ora duwe kebiasaan nganggo topi lan aja kuwatir bando sing nyebabake bentuk sirah, mula disaranake sampeyan milih topeng headband; ora trep yen wanita nganggo rambut dawa nganggo topeng, dadi nalika milih topeng kuping, Coba milih topeng nganggo tali kuping sing luwih dawa (tali tali kuping biasane dawane antara 7,5-9cm).

2. Desain Desain

Kanggo wong sing cedhak nyawang nganggo topeng, aspongekawat irunging njero topeng cocok banget. Jembatan irung spons bisa nyegah hawa sing dihirup saka irung lan tutuk supaya ora kabur lensa lensa, sing bisa ngatasi masalah gedhe utamane kanggo nyopir miopia. Ing wektu sing padha, strip spons uga bisa nyedhot kringet saka jembatan irung, sing bisa nambah panyegelan jembatan irung. Sawise nganggo topeng, sawetara sing nganggo tontonan bisa ngeculake utawa tiba ing tontonan nalika ora sengaja mudhun. Ing wektu iki, ora aman kanggo mbungkus tali kuping ing sisih ndhuwur kuping kanggo ndandani kacamata. Olahraga sing kuat ora bakal ucul.