Ngomong babagan bedane mesin lem lan mesin lim panas

2021/03/27

1. Mesin lem panas biasane digunakake kanggo nyampur lem panas, ganti lem panas panas dadi lem cair lan bisa digawe titik, strip, kabut lan bentuk liyane kanggo nyemprotake produk sing kudu diikat . , Nduwe macem-macem aplikasi. Iki bakal digunakake ing toko mobil, bungkus, sandhangan, stiker, lan liya-liyane, lan mesin perekat biasane digunakake kanggo karton, barang kulit, alas kaki, lan liya-liyane minangka peralatan tambahan kanggo produksi, utamane kanggo proses laminasi Rampung karya perekat.

2. Mesin lim panas nyampur kanthi nambah lem panas ing tank leleh, Lebokake lem ing tanki leleh pemanas, selang pemanas lan piranti nutupi. Miwiti piranti penekanan kanggo ngeterake lem banjur miwiti piranti nutupi kanggo nyemprotake miturut syarat proses. Mesin gluing utamane ngliwati lem nyawiji panas ing tangki panyimpenan lem lan ngliwati rotasi roller. Bahan sing mbutuhake mesin gluing ngliwati roller iki. Lem panas nyawiji ing rol kanthi alami lan merata kanggo bahan sing bakal diikat.

3. Operasi sing ora bener utawa ora cukup perawatan mesin lim panas bisa gampang nyemprotake lem sing ora rata, lan lem panas bisa duwe gambar kawat, nanging proteksi overheat internal, proteksi suhu sithik, proteksi wiwitan wektu tundha motor, sirkuit mbukak output utawa fungsi proteksi kesalahan liyane. Iki bisa njamin operasi peralatan sing aman. Mesin gluing nggunakake rol kanggo nempelake gluing, sing gampang dioperasikake, lem sing rata, lan bisa ngontrol piranti wektu supaya bisa ngilangi lem kanthi akurat.

Nanging saben produk duwe kaluwihan lan kekurangan. Mesin lim panas nyampur duwe macem-macem aplikasi, lan bisa adaptasi karo macem-macem proses produksi, lan bisa disemprot, dilapisi, burik lan operasi liyane. Mesin gluing duwe fungsi winates. Umume, mung digunakake kanggo ngrampungake proses gluing sawise karton dilaminasi menyang karton sawise proses pencetakan lan pemotongan mati.

Sawise maca analisis ing ndhuwur, apa sampeyan duwe pangerten tartamtu babagan mesin gluing lan mesin lim panas?


Baiqun Technology (Zhejiang) Co., Ltd. minangka produsen peralatan produksi adesif otomatis sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi canggih lan manajemen teknis sing ketat, perusahaan nyedhiyakake kabeh solusi lem otomatis kanggo industri perekat cair panas. Saiki, wis nyedhiyakake layanan kanggo luwih saka 400 perusahaan ing industri sepatu, industri sandhangan, industri kemasan, industri kemasan, industri pelapis, industri kerajinan tangan, industri elektronik, lan industri mobil.