Tindakan pancegahan kanggo pewarnaan earloop topeng warna

2021/03/27

1. Unsur-unsur topeng aslicuping kuping blanks The first thing to pay attention to is whether the commonly used yarns of the maskcuping kuping original blanks are of the same batch number. Because the yarns of different batch numbers contain different "oil" conditions, such as blended fabrics, it will become in the whole process of dyeing. Elements of flower type.

 

2. Tekanan silinder sing digunakake ing loro-lorone dyeingtank (utawa mobil bantalan, mesin celup, utawa mesin pewarna) simetris. Unsur-unsur tali kuping topeng terus-terusan mesin pencelupan panas biasane ngeculake usepneumatik, kanthi silinder saben sisih roller.

 

3. Ukuran kerja, coaxialityity, lan elemen kekuatan gulung tank dyeing. Produksi lan manufaktur, yen sampeyan pengin nyilikake tekanan kerja kanggo gulung ing sisih kiwa, tengah lan tengen, mula tekanan kerja saka gulungan umum kudu dikontrol sajrone pewarnaan topeng topeng. Ndhuwur 0.2MPa. Ing proses pangolahan, amarga kabeh nggulung, mesthine yen gulung kudu dikalibrasi kanthi tepat wektu, yen gampang banget yen ora ana gulungan sing ora konsisten amarga pusat gulungan sing beda lan nyebabake pola kasebut

 

4. The hazard of infrared induction pre-baking temperature to thecuping kuping of the mask. After the polyester fabric webbing has been solved before and the process of dipping and dyeing liquid, it is generally solved by infrared (line) pre-drying before entering the hair color box to avoid drying in the air. During the process, the migration of the dye is caused to prevent dyeing defects such as color flowers and color cast on both sides. When the infrared induction pre-baking temperature is less than 80, corak warna ing loro-lorone kaca web gedhe banget, sing angel ditindakake kanggo ngetrapake peraturan aplikasi pelanggan.

 

5. bebaya suhu penylametan warna oven kanggo warna rambut. Penylametan warna oven yaiku komponen utama pewarnaan hotmelt sing terus-terusan. Keseragaman suhu retensi warna bakingoven duwe peran dominan ing corak kiwa, tengah lan tengen ing pucuk mburi. efek Sawise pita kain poliester wis dipanggang kanthi inframerah banjur mlebu ing oven, suhu kudu konsisten, yen bisa nyebabake cor warna sing signifikan.