Aspek apa wae sing kudu digatekake nalika milih pelebur akeh?

2021/03/27

Ana rong jinismel akeh akeh: jinis silinder lan jinis plate tekanan. Mesin lim panas panas cilindertype kurang ing pasar. Saiki, mesin lim panas panas pressureplate wis populer, lan jenis tekanan tekanan bul bulterel uga populer. Ana rong jinis, 5 galon lan 55 galon. Tampilan lan operasi rong jinis peralatan iki padha, nanging jumlah lem lan pasokan lem beda-beda. Dadi, kepiye kita milih nggunakake peralatan 5 galon utawa 55 galon?

 

 

Ing sawetara industri utawa proses sing ora ana gunane, sampeyan bisa milih mesin lem 5 galon. Amarga plasticbucket pur kudu digunakake sajrone wektu tartamtu sawise dibukak, bakal reaksi kanthi suwe ing udhara suwene lan rusak, kayata industri kemasan lan aksesoris cilik. Sawetara industri sing nggunakake jumlah lem milih mesin lem 5 galon, saengga laras karet diganti luwih asring tinimbang tong 55 galon. Penggantian tong minyak karet asring mengaruhi efisiensi produksi, kayata piring lan stiker sing rata. Mula, kita mutusake arep nggunakake mesin 5 galon utawa 55 galonglue miturut jumlah lem sing digunakake ing proses industri.