Ati-ati kanggo instalasi selang leleh panas lan bedhil lem panas

2021/03/26

Selang nyawiji panasbedhil lem panas nyawiji are indispensable parts of the entire hot melt glue machine spray system. The hot melt hose is used for heat preservation and heating to transport liquid hot melt glue, and the bedhil lem panas nyawiji is used for heating and spraying hot melt glue. The main machine, hot melt hose, and bedhil lem panas nyawiji have heating functions. The temperature is relatively high, so you must pay attention to safety during the use of the device.

1. Nalika instal selang leleh panas, nilai tekanan tekanan sing diatur kudu disetel dadi nol.

 

 2. When moving the bedhil lem panas nyawiji, the nozzle must be protected.

 

3. Connect the bedhil lem panas nyawiji to the hot melt hose, and then turn on the power after connecting the hot melt hose to the host of the hot melt glue machine. (Pay attention to the alignment of the screws when connecting to prevent slippage)

 

4. Katup solenoid cedhak karo teorientasi nozel kanggo nyegah wektu ngoper sing suwe.

 

5. Selang leleh panas bisa digantung nalika digunakake kanggo nyegah gerakan lan nyandhang ing lemah. Utamane gluemachine panas panas manual biasane dilereni, sing ora mung nglindhungi selang leleh panas, nanging uga bisa ngirit gaweyan.