Pengaruh musim ing adesif panas nyawiji

2021/03/26

Panas-lelehsensitif banget karo perubahan suhu sekitar, lan produk sing dibentuk nganggo adhesive panas kudu dirancang kanthi faktor kasebut. Perekat peleleh panas sing tahan panas bisa tahan tes patang musim, utamane ing musim salju lan musim panas. Dadi ing proses produksi leleh panas, sifat apa sing bakal kena pengaruh musim iki?

 

Produk panas-leleh duwe lengket lan fleksibilitas sing apik ing musim panas, nanging lengket lan kenceng ing musim salju; produk ing mangsa adhem bakal narik kawigaten utawa rembesan banyu, nggambar kawat lan kebanjiran lem nalika musim panas. Produk perekat hotmelt nduweni resistensi cuaca sing kurang apik, sing ndadekake produk kasebut dadi masalah nalika ganti musim.

 

Iki desain produk tanpa ngelingi pengaruh ing mangsa adhem lan musim panas ing adhesif panas. Contone: reaksi reaksi adhesif panas panas (uga dikenal minangka wektu pangembangan terbuka) minangka faktor sing penting banget sing nyebabake viskositas perekat leleh panas. Amarga adhesif leleh saka thehot biasane digawe ing suhu ruangan, bedane suhu antara musim salju lan musim panas gedhe banget. Ing wektu iki, wektu ngobati perekat panas panas beda. Wektu ngobati sameproduk kudu dicekak nalika musim panas, lan wektu ngobati kudu ditambah ing musim salju. Mung kanthi cara iki karyawan bisa ngrampungake tumindak ikatan sadurunge adesif panas nyawiji ing macem-macem musim.

 

Nalika nyetel wektu ngobati adesif panas, kudu ditambahake sawetara additive kanggo ngganti formula perekat panas sing panas, supaya adesif panas bisa nggawe viskositas ing macem-macem suhu sekitar lan njamin resistensi cuaca saka adesif panas panas.