Kepiye topeng bisa digunakake maneh sawise digunakake?

2021/03/26

Babagan cacat lan panggunaan topeng maneh, sawetara sarjana ngusulake:

  Cara Ultraviolet

 

254nm dawane gelombang, 0,3 mW / cm² intensitas cahya, 30 detik.

 

Cara panas garing

 

70 ° C sajrone 30 menit ing oven pangatusan medis. (Kabinet disinfeksi bisa digunakake ing omah)

Kaloro cara kasebut ing ndhuwur bisa diinfeksi lan isih bisa ditemokake karo standar tes topeng N95.

 

Nanging, Pusat Kontrol Penyakit uga menehi saran supaya masarakat biasa ora disaranake nggunakake maneh topeng.

 

Kajaba ngodhe topengkawat irung, tansah elinga ngumbah tangan kanthi asring