Faktor sing nyebabake kinerja resin adesif panas

2021/03/25

Faktor-faktor sing nyebabake kinerjaadhem panas nyawijiresin yaiku:

 

Salah sijine yaiku rasio themonomer, kayata konten VA.

 

Bobot isololek nomer loro.

 

Sing nomer telu yaiku derajat esterifikasi.

 

Indeks lebur isthe kaping papat.