Apa topeng protèktif anyar ora butuh kawat irung?

2021/03/25

Bubar iki, jinis topeng anti-silang-infeksi anyar muncul ing pasar, sing bakal menehi solusi efektif liyane kanggo manungsa kanggo nglawan macem-macem penyakit infeksi pernafasan. Intine yaiku nggabungake senyawa nanoantibacterial lan antivirus layer lan membran PTFE nano minangka lapisan filter. Kaping pisanan, membran PTFE nano (efisiensi penyaringan virus sing nyerang 99%) bisa nyegah virus ing topeng; banjur diserap lan dipateni serat perak nano (sawise tes bioassay jembar lan mikro, tekan 99%), sing nemen nahan virus lan bakteri papan lan wektu urip. Kajaba iku, topeng bisa digunakake suwene, ngirit biaya pangguna lan nyuda risiko polusi sekunder kanggo lingkungan lan manungsa saka discardedmasks.

 

Topeng jinis anyar iki bisa nyaring sisih ndhuwur topeng nganti 99%, lan kemungkinan virus lan bledug sing nembus cilik banget. Nanging, ana titikan liyane yen topeng nganggo rai lan jembatan irung uga penting, amarga iki virus sing mlebu ing saluran pernapasan manungsa. Cara liya. Mula, penting banget milih kabel irung topeng kanthi efek mbentuk sing apik. Agoodkawat irungbisa nggawe topeng pas karo pasuryan ing jembatan lan jembatan banjur ora ana kesenjangan, saengga efek perlindungan sing gedhe saka topeng bisa maksimal.