Sawetara bahan topeng anti-epidemi

2021/03/24

Anti-epidemimasker (Kawat irung 5mm) ora mung bisa mblokir bakteri, bledug lan kumelun ing udhara, nanging uga bisa ngatasi saluran pernapasan lan kulit rai. Angin musim semi asat banget lan bisa ngetokake kulit ing rai. Nganggo topeng anti-epidemi sing bisa digunakake bisa njaga kulit rai. Kanggo rega topeng anti-epidemi sing bisa digunakake, bocah wadon sing seneng kecantikan bisa nganggo topeng anti-epidemi sing luwih gedhe lan ndandani kabeh supaya awake dhewe enom. Cuaca ing musim gugur adhem banget lan garing. Wong sing nandhang penyakit oral nggunakake topeng anti-epidemi. Bahan-bahan bisa njaga saluran pernapasan. Wong sing ngalami nasaldiscomfort kudu nyandhang topeng anti-epidemi

Kain apa sing apik kanggo topeng anti-epidemi?

Topeng anti-epidemi non-dirajut: siji digawe saka kain katun murni utawa kain rajutan sing diserap, kanthi macem-macem kain non-tenunan ing tengah. Sing liyane dijahit langsung nganggo kain sing ora ditenun. Efek saringan apik, lan permeabilitas udhara rada kurang. Jenis bahan non-anyaman anyar ing sisih njaba lan mburi, lan kertas saring ing kertas kasebut, dadi topeng anti-epidemi non-ditenun nganggo efek penyaringan sing luwih dhuwur. Topeng anti-epidemi kasa digawe saka kain katun langka lan proses, lan umume digunakake ing lingkungan kerja kanthi konsentrasi gas lan uap sing mbebayani.

 

Mung siji utawa luwih adsorben sing bisa dipasang ing kothak filter. Sadurunge digunakake maneh, sampeyan kudu mriksa manawa topeng anti-epidemi lan topeng anti-epidemi isih bisa digunakake. Kanggo topeng anti-epidemi gauze lan topeng rai, sampeyan bisa nggunakake cara ngirim cahya, yaiku ndeleng lampu kanggo bintik-bintik cahya sing jelas. Apa transmisi cahya sisih sing padha? Yen ora mangu, mangga ganti nganggo sing anyar.

 

Apa wae topeng rai lan topeng-epidemi biasane dianyari sawise 3 nganti 7 reresik, lan topeng anti-epidemi berkualitas tinggi bisa diresiki 10 kali. Topeng anti-epidemi carbonadsorption aktif kudu nggatekake penggantian lapisan tengah karbon aktif sing aktif. Yen lapisan tengah karbon sing diaktifake ora bisa diganti, kudu diganti sawise 7 nganti 14 dina. Topeng epidemi epidemianti iki ora bisa digunakake maneh sawise diresiki.