Apa sebabé output lem murah saka mesin lim panas?

2021/03/24

Minangka standar nasionalmesin lim panas, model kasar gluemachine leleh panas padha, lan saben pabrikan ngowahi warna utawa ukuran thechassis miturut kabutuhane. Nanging sistem sirkuit internal lan sistem pemanas dadi beda, mula sampeyan ora bisa cerewet nalika milih peralatan bulkmelter murni, sampeyan kudu miwiti thetrial supaya luwih ngerti kaluwihan lem lem panas iki, banjur sampeyan bisa muter apa sing sampeyan butuhake. Efek dhuwur

 

1. The viscosity of the pur hot melt adhesive must match the heating temperature. When the viscosity is too high, the heating temperature is too low or the air pressure is not enough, the pur mesin lim panas host presses the liquid hot melt adhesive into the hot melt hose and hot melt glue gun. Glue blocking will occur when it is in the middle.

 

2. Kualitas perekat leleh panas murni uga penting. Sawetara adhesives panas nyawiji duwe impurities luwih. Sawise panas, dheweke diteken ing bedhil lem. Yen lem ora diresiki nganti suwe, awak bakal diblokir, lan jumlah lem sing disemprot bakal dikurangi. Iki mengaruhi efek ikatan, dadi luwih penting kanggo adhesif panas panas sing murni milih lan ngresiki saringan ing mesin leleh panas kanthi rutin.

 

3. Nalika bulkmelter pur nyawiji leleh panas pad pad menyang negara cair liwat platen, umume prosesor listrik rampung. Perekat panas lan bahan ikatan sing bentuke bentuke formulasi kudu nyetel suhu lan suhu panas sing beda. Setelan sing ora wajar bakal nyebabake masalah kayata jumlah cilik saka glue, nggambar kawat, lan degumming.