Apa sampeyan ngerti stabilitas perekat sensitif tekanan leleh panas?

2021/03/23

SIS digunakake ingsensitif tekanan panas sing lebur. Ngelingi stabilitas lan umur layanan kertas sensitif-tekanan, nggunakake elastomer kaya lintang bisa dianggep, lan alat pengukur akomposit sing kompatibel karo rong fase struktural molekul SIS dipilih. , Perekat sensitif tekanan sing diasilake nduweni resistensi paling tuwa. Softener asring digunakake ing adesif sensitif tekanan panas-leleh. Nalika empuk kanthi bobot molekul luwih murah, amarga ana ekstraksi sing gampang ing lingkungan suhu dhuwur, viskositas produk sing cepet bakal mudhun, lan bobot molekul sing luwih dhuwur kudu digunakake. Bahan, kayata NBR cair, plastik plastik, lsp.