Apa ciri kabel irung inti inti?

2021/03/23

Dina iki, sawise sepuluh wulan ngontrol epidemi mahkota anyar ing negara saya, jumlah epidemi anyar ing negara manca sajrone sedina isih 100.000, kanthi Amerika Serikat, India, lan Brasil sing paling ganas. isih dadi peralatan protèktif sing penting, kanthi adol paling gedhe ing jagad iki. Akeh pabrik nggunakake peralatan sing wis ana kanggo ngolah lan ngasilake maskaccessories kanggo menehi kontribusi kanggo epidemi global.

 

Dadi, apa ciri khas 5 kasebutmm kabel irung inti dobeldigunakake ing topeng kn95? Kasedhiya kabel wesi hastwo ing njero, saengga bisa ngasilake efek sing apik lan bisa ditekuk 10 kali tanpa rusak. Iki digawe saka karet PP bermutu tinggi kanthi permukaan sing alus lan panyegelan sing apik. , Non-rebound lan karakteristik liyane; banjur dikombinasikake kanthi sampurna karo bahan sing ora ditenun lan las polimer material sing ramah lingkungan; nggawe kontak sing apik ing antarane sing nganggo lan rai, lan nduwe pengaruh kanggo nyegah debu lan isolasi virus.