Apa cara perawatan topeng sawise digunakake?

2021/03/22

Banyu panas, insinerasi, lan shredding ora bisa ditampa. Cara sing bener kanggo ngatasi topeng sing digunakake (kawat irung)kudune:

 

Warga biasa sing ora duwe gejala demam utawa batuk bisa nempel ing wadhah sampah "sampah mbebayani" sawise dienggo.

 

Warga sing demam, batuk lan gejala liyane bisa direndhem ing banyu umob sajrone 30 menit utawa disinfeksi nganggo semprotan alkohol, banjur gulungen lan buwang ing tong sampah "sampah mbebayani".

 

Cathetan: Ana bedane antarane [Skala nganggo banyu sing nggodhok] lan [Rendhem nganggo banyu sing nggodhok]. Siklus kasebut durung ngalami suhu dhuwur terus-terusan, sing ora bisa memenuhi syarat pembuangan topeng sing dibuwang. Yen sampeyan nggunakake banyu masak kanggo mbuwang topeng sing dibuwang, wektu rendhem kudu nganti 30 menit.

 

Aja mikir babagan nyimpen panggunaan topeng sing bisa digunakake, utamane ing kahanan serius iki!