Apa sampeyan ngerti pangowahan anyar ing ujian mlebu kampus 2021?

2021/03/22

Sing kena pengaruh epidemi mahkota anyar ing taun 2020, wektu ujian mlebu kampus bakal ditundha wiwit 7-8 Juni nganti 7-8 Juli, lan kanggo sawetara provinsi pemeriksaan kampus anyar, yaiku 7-10 Juli. Posisi calon kandidat uga wis beda. Nalika mlebu kamar pamriksan, dheweke bisa nggunakake topengkawat irunglan lungguh ing baris kapisah, sing bisa nyuda kasempatan mbeling.

 

Epidemisitas ing Tiongkok ing taun 2021 wis suwe ora dikendhaleni, lan kabar paling anyar wis ditampa. Ing babagan wektu, ujian mlebu kampus bakal disetel maneh nganti 7-10 Juni taun iki. Kajaba iku, sawetara provinsi (8 provinsi kalebu Jiangsu, Hubei, Fujian, Liaoning, Guangdong, Chongqing, Hebei, lan Hunan) bakal ngluncurake pamriksa anyar ing kampus. Yaiku, miturut rencana implementasi sing sadurunge diumumake, model "3 + 1 + 2" diadopsi. "3" minangka basa, nomer, lan basa asing kanggo ujian gabungan nasional, sing kudu dijupuk siswa; "1" minangka subjek sing disenengi, lan calon kudu milih subyek fisika lan sejarah ujian tingkat sekolah menengah; "2" minangka subyek sing dipilih maneh, Calon bisa milih rong subjek saka patang subjek: Kimia, Biologi, Politik, lan Geografi. Ing babagan metode registrasi, miturut pandhuan sing diterbitake dening Kantor Penerimaan Provinsi Liaoning, kanggo ujian mlebu perguruan tinggi 2021, Provinsi Liaoning nggandhengake registrasi ujian mlebu kampus kanthi asil ujian kualifikasi sekolah menengah pertama, lan calon sing gagal subyek ujian sing cocog karo subjek ujian, Sampeyan ora diidini mlebu ujian gabungan, sampeyan mung bisa ndhaptar ujian siji lan ujian siji.