Watesan adhesif panas panas kanggo naleni buku

2021/03/22

Kajaba iku, dibutuhake kanggo nambani wektu lan wektu pangembangan, wektu adhem, hardening lan wektu pangatusan bookbindingadhem panas nyawijiuga kudu cocog karo wektu nerbitake barang. Sampeyan kudu mesthekake yen buku kasebut ana ing garis tautan, sawise dipasang lan diikat, sadurunge ditransfer menyang mesin pemotong. Nalika mesin buku wis ana ing posisi, kudu digawe adhem, dikencengi lan dikeringake supaya aman produk sing dipotong. Intine, proses iki butuh udakara 3 menit ing suhu ruangan 25 ° C.

Yen leleh panas ora hardening sajrone nglereni, buku bali bakal deformasi, ukuran produk rampung ora stabil, lan piso bakal tetep.