Lingkup aplikasi peleburan akeh

2021/03/22

Aplikasi industri sakamel akeh akeh is to heat the pur hot melt glue into a molten state, and spray it to the bonded object through a hot melt hose and a hot melt glue gun, so that the bonded objects are bonded together. Therefore, the most basic function of the mel akeh akeh is to melt the pur hot melt adhesive and spray it out to sizing the adhesive material. It comes with a control system that can manipulate the temperature, air pressure, liquid transportation and squeeze sizing in one mechanical equipment.

 

Kanggo sawetara perusahaan ukuran menengah utawa produk sing ora biasa (kayata bocah cilik, dekorasi cilik, lsp), sawise pistol semprotan manual dipasang, dibutuhake alat liya, lan lem bisa ditrapake dhewe. Kanggo sawetara industri, bisa ngirit biaya investasi peralatan otomatis kanthi skala gedhe; Uga bisa dilengkapi peralatan dispensing otomatis kanthi amba kanggo pangiriman otomatis, sing bisa nggandholake efisiensi produksi (kayata pamicara dispenser sacara ora umum, bingkai foto, peralatan rumah tangga, lsp .).