Pengaruh kondisi uji coba ing gaya nyepetake adhesif tekanan leleh panas

2021/03/20

Cara biasaneperekat sensitif tekanantes nahan yaiku kanggo ngukur wektu tapeto tiba ing papan tes ing sangisore area tartamtu lan momotan tetep. Hasil tes sing ditulis ing wektu iki nduweni pengaruh gedhe ing suhu test lan muatan test. Liwat tes nyata, kekuwatan nyepetake sensitivitas tekanan leleh panas luwih endhek tinimbang sensitivitas tekanan banyu ing banyu sing gegandhengan lan adhesif sensitif tekanan pelarut.


Keterampilan data tes uga angel banget. Iki nuduhake yen tes Holdforce adhesif sensitif tekanan leleh panas sensitif banget karo lingkungan lan kondisi sing paling apik, lan asil tes mung bisa dibandhingake karo lingkungan lan kondisi tes sing padha.