Pira kuping digunakake topeng

2021/03/20

Umumé ngomong: deleng dawa topeng dhewe. 165-175 mm kanggo wong diwasa, 125-145mm kanggo bocah,

Uga ana elastisitas: rasio kekuatan tarik umume 1 nganti 2 nganti 1 nganti 3.

Topeng diklasifikasi miturut bahan baku, sing bisa dipérang dadi topeng non-kain, topeng kasa, lan topeng karbon sing diuripake. Bedane bahan baku lan efek pangarepan keamanan sing diarepake ora relevan. Apa sing sejatine ora ana gandhengane yaiku apa desain topeng sakabehe cukup, lan bentuk topeng lan jinis rai level kepatuhan iki.

Telinga tanpa kain-proofmask: siji jinis digawe saka kain katun de-minyak murni utawa kain tekstil, kanthi macem-macem kain non-bukti dijahit ing tengah;

 

Jinis liyane saiki dijahit langsung karo kain sing ora bukti. Fungsi saringan kuat. Produsen cuping kuping topeng duwe kemampuan udara sing rada ringkih. Jinis kasebut minangka bahan non-kain-bukti ing sisih ndhuwur lan mburi, sampeyan filter steril ing tengah, sing ndadekake efek penyaringan topeng-kain-bukti sing luwih dawa luwih dhuwur.

 

topeng kasacuping kupingdigawe saka kain katun langka saka sewing lan produksi, lan lingkungan geografis sing cocog kanggo kerja sing ngemot konsentrasi bahan kimia lan uap sing mbebayani.