Cara ngresiki tank lem mesin limut panas

2021/03/20

Kaping pisanan, siklus pembersihan.

 

Sistem ikatan saka hot leleh adesif kudu dijaga lan diresiki miturut frekuensi ikatan. Umume, sistem ikatan sing bisa digunakake terus-terusan sajrone 24 jam kudu diresiki sapisan wulan; frekuensi umum bisa diresiki saben wulan; dianjurake kanggo ngresiki paling ora saben nem wulan.

 

Kapindho, langkah-langkah pembersihan.

 

1. Lebokake lem.

 

Kaping pisanan, resiki cairan cairan lem ing tangki lem lan selang, banjur copot nozel cair sing panas; turahan ing bolongan slag saka tangki lim panas kudu uga turu.

 

2. Godhok andwash.

 

Put paraffin wax into the glue tank that discharges the hot melt glue, set the temperature of the glue tank, hose, and glue gun to 140°C~170°C and keep it for more than 4 hours. If the hot leleh adesif used is a pressure-sensitive adhesive type, boiling with cleaning oil will have a better effect. The removed hot melt glue gun nozzle can be put into a container, add paraffin wax, and cook on the electric stove for about 1 to 2 hours. If there is stubborn dirt, you can use a needle to cook for a period of time to clear it, and take it out after cooking.

 

3. Saluran agen pembersih.

 

Gluetank sing nggodhok pisanan mbuwang bagean agen pembersih saka plag sing metu saka tangki lim panas sing nyawiji. Sawise turahan ora dibuwang, mula banjur diganti saka bedhil lem panas kanggo selang (ora ana nozel sing dibutuhake) nganti dibuwang. Yen ana deterjen liyane ing tangki lem, bisa dibuwang saka bolongan debit slag lan bedhil lem nalika saminggu.

 

Katelu, gunakake itinto.

 

Sawise diresiki, bisa digunakake menyang produksi lan digunakake miturut panggunaan normal. Yen paraffinwax ora kosong ing tangki lem, gluecan leleh panas ditambahake luwih dhisik, lan bagean kasebut bakal dibuwang sawise lebur, banjur gam bisa digunakake kanthi normal.