Apa spesifikasi earloop topeng datar?

2021/03/19

Spesifikasi spesial cuping kuping, cuping kuping bunder lan cuping kuping datar. Bisa diproduksi khusus. Spesifikasi cuping kuping topeng datar:


[Jeneng]:cuping kuping

[Bahan]: Nylon / Spandex

[Spesifikasi]: 3.0mm-6.0mm, bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan

[Warna]: Biasane putih, warna liyane bisa disesuaikan yen dibutuhake.

[Karakteristik]: Elastisitas vertikal lan horisontal, ketahanan sing apik; Gamelan tanpa simpul, koyo tangan fleksibel; kepenak; aman lan ramah lingkungan

[Gunakake]: Umume digunakake kanggo topeng medis, topeng pakai, non-tenunan, lsp., Uga bisa digunakake kanggo tali bahu sandhangan, lsp.

 

Purking technology (Zhejiang) Co., Ltd.'s mask cuping kuping  are made of high-quality nylon and spandex. The conventional specifications are complete, 2.5~6mm, and can be customized; they have vertical and horizontal elasticity, good resilience, smooth and non-knotted, flexible and comfortable; Safety and environmental protection and other characteristics.