Napa ana bedane warna ing telinga topeng warna

2021/03/18

Masalah umum sakacuping kupingbedane warna yaiku: bedane warna ing antarane conto samplewebbing lan versi asli saka pelanggan; bedane warna ing antarane webbing sawise pelanggan nyetujoni kertu warna lan batchwebbing sawise metu.

bisa uga penyebab penyebab amarga:

Nomer batch materialmaterial lan produksi bahan baku: cahya kompleks permukaan reflektif; bedane struktur organisasi, tingkat karukunan; bedane teknologi pangolahan pita dyeing: cara pewarnaan, kualitas pewarna; batch dicelup lan strip sampel sing ditemtokake lan tengah prabédan warna Horisontal, bedane warna vertikal ing strip tengah rata-rata, peralatan mesin lan bedane standar, beda warna ing sisih nomer batch dicelup, lsp;

Karakteristik pita: pewarnaan katribbon suhu ultra-endhek, pita katun organik, pita serat areng pring, pita kain poliester temperatur tinggi lan pita poliester, beda-beda karakteristik beda-beda, sing uga nyebabake beda warna.