Kepiye aplikasi peleleh PUR ing industri otomotif?

2021/03/18

Peleleh akeh akehuga digunakake ing industri otomotif, kayata interior otomotif, segel awak mobil, lampu, lsp.adhem panas nyawiji.

 

1. Ikatan interior mobil: apa wae tikar kulit utawa mobil mewah, multi-layertruktur iki ditempelake karo perekat leleh panas. Kajaba iku, panel graindecorative kayu lan sprei plastik sing dibungkus ing pinggir kardine kabeh digawe saka panas murni. Ikatan adesif.

 

2. Kemasan kaca depan lan lampu utama: produk kaca kayata kaca ngarep lan lampu sorotan tahan suhu sing sithik lan gampang njeblug ing lingkungan hightemperature. Mula, mung suhu sing luwih murah sing bisa dipilih nalika lem lan ikatan. Adesif, iki cukup kanggo leleh panas sing murni. Bisa menehi reaksi lan nguatake kelembapan ing udhara kanthi suhu sing kurang, lan ikatan sing kuwat banget.


3. Sealing bagean las sing ditutup ing las awak: Ing tahap pungkasan instalasi kendaraan, syarat panyegelan awak apik banget, lan sendhi kudu cilik lan alus kanggo mesthekake tampilan mobil. Lem kudu ora ana ambu lan tahan lingkungan, tahan cuaca lan tahan banyu. Kinerja perekat leleh panas bisa ditemtokake, lan panjaluk pasar otomotif bakal dadi arah utama mesin perekat leleh panas.