Kinerja adesif sensitif tekanan panas nyawiji lan faktor pengaruhe

2021/03/17

Perekat sensitif leleh-panas yaiku adesif panas-leleh sensitif tekanan. Ing proses produksi, peralatan khusus digunakake kanggo nyawiji lan nglelehake panas kanggo nggawe macem-macem produk. Produk kasebut bisa ditempelake ing driji, dadi sensitif tekanan. Khusus, perekat sensitif leleh panas nduweni limang sifat utama: viskositas awal, viskositas retensi, titik empuk, kekuatan kulit lan viskositas lebur, sing kena pengaruh faktor ing ngisor iki. Titik empuk adhesive panas lan pengaruhe;


       Perekat sensitif panas-lelehbakal mboko sithik nyawiji nalika digawe panas ing hightemperature, yaiku karakteristik adesif. Bisa dingerteni kanthi literatur manawa macem-macem jinis adesif sensitif tekanan panas nyawiji suhu sing beda-beda, sing uga indeks parameter sing umum digunakake nalika mbandhingake adesif. Titik empuk yaiku suhu nalika adesif panas dadi panas nalika dadi panas, lan aplikasi kanggo paramèter ing ndhuwur.


Umume ngomong, titik lelembut bisa nggambarake kesulitan leleh lan tahan suhu adesif panas leleh. Fenomena kebanjiran umum saka produk perekat sensitif tekanan uga ditemtokake dening titik pelunakan leleh panas. Titik lelembut adhesif tekanan panas leleh panas kena pengaruh faktor-faktor ing ngisor iki.

1. Pengaruh sawetara resin sing nyuda ing titik lelembut adesif panas:

 

2. Pangaruh rasio tambahan plasticizer ing titik leleh panas leleh:

 

3. Pengaruh karet termoplastik ing titik empuk ing adhesiveformulasi panas nyawiji.