Apa bedane poliester dering kuping lan nilon

2021/03/17

Kain poliester (puteran kuping)ngalami hibroskopisitas sing kurang, lan gampang diisi nganggo kabel listrik statis, sing mengaruhi tampilan lan kenyamanan. Poliester minangka kain sing tahan panas tebest ing antarane kain sintetis. Nduweni titik leleh 260 ° Cand suhu setrika 180 ° C. Kanthi termoplastisitas.


Nylon dullluster, lumahing krasa kaya lapisan lilin, lan warnane ora padhang; tangan krasa kaku, lan kain diuculi sawise tangan dipencet kenceng. Ana lipatan, sing bisa alon-alon bali menyang bentuk asline; kasetyan iku gedhe. Apa bedane poliester tali kuping lan nilon

 

Kinerja poliester: kekuatan dhuwur. Iki nduweni elastisitas sing apik lan bisa dibalekake meh kabeh. Stabilitas dimensi sing apik. Penyerapan banyu sing apik. Ketahanan abrasi sing apik. pengawet Tahan asam lan alkali.

 

Kinerja nilon: kekuatan, resistensi abrasi sing apik, lan ketahanan sing apik. Kain nilon nduweni elastisitas lan pemulihan elastis sing apik banget, nanging gampang deform kanthi gaya eksternal sing cilik, mula kainane gampang ditarik nalika nganggo. Ventilasi sing kurang apik lan gampang ngasilake listrik statis.