Industri endi mesin lem panas sing umum digunakake?

2021/03/16

Produk leleh panas duwe adhesi sing kuat lan stabilitas termal sing luwih apik. Produk sing digunakake digunakake. Pabrik mesin perekat panas nyawiji biasane duwe model liyane, sing cocog kanggo macem-macem produk. Bisa digunakake kanggo macem-macem jinis panyegelan, panyegelan kothak, kemasan kertas, label botol minuman, sealing aluminium foil, lan uga cocog kanggo macem-macem bahan.

 

Galon piring tekananPUR bulkmelterdiprodhuksi dening Purking (Zhejiang) Co., Ltd. cocog kanggo industri kemasan (kemasan produk, ikatan liontin rantai), elektronik, pengemasan listrik, perabotan kayu, industri furnitur, interiorsealing industri otomotif, industri lampu Pabrik lampu, rakitan kaca, doormanufaktur, industri komposit lapisan (tape napas medis, komposit bahan sandhangan lan klambi), industri perakitan produk (peralatan rumah tangga, perabotan, kabel lan kabel), lsp.