Syarat teknis kanggo adesif panas kanggo karton

2021/03/16

Panganggoneperekat hotmelting karton cukup gedhe, lan efek iketan sing stabil dibutuhake. Iki minangka tren utama panggunaan bahan kemasan sing ditutup. Kemasan karton sing jumlah akeh ora mbutuhake peralatan panyegelan cepet, lan persyaratan teknologi perekat panas kanggo pirang-pirang karton rangkep beda. Dadi, apa syarat teknis kanggo fastsealing karo adesif panas?


Meltadhesif panas sing digunakake kanggo panyegelan cepet umume partikel serpihan cilik sing kudu dikeringake kanthi cepet. Kardus sing ditempelake kudu ditempelake langsung, lan gelas gampang dibedhah. Kapadhetan permukaan gradecarton bermutu tinggi sawise perawatan lumahing dhuwur, lan derajat adhesi adhesive leleh bisa dibutuhake. Nalika lem leleh panas ditempelake ing kothak, gluewill pecah lan nembus bahan permukaan. Iki ora mung bisa nambah gaya tambahan ing antarane lem lan lumahing karton, nanging alsoprevent lem ora kakehan saka mburi, sing efek paling apik kanggo nggoleki.