Kepiye elastisitas puteran kuping ing topeng?

2021/03/16

Elastisitas perusahaan kitaputeran kupingyaiku 1: 2,9+

So how do you judge the elasticity of the puteran kuping?

Kobong: ing cedhak geni, nyawiji lan ngobong, netes lan gelembung metu. Ora langsung kobong. Ambune kaya apu. Hard, bunder, cahya, coklat nganti abu-abu peteng, kaya manik.

 

Sertifikat: Ing babagan tuku, aku uga kuwatir banget. Aku wedi yen bakal tuku barang sing ora duwe kualitas. Disaranake mriksa sertifikat kualifikasi lan mikir yen ora ana masalah.

 

Werna: Liyane yaiku ndeleng warna, warna umume kabeh nada warna sing dipilih. Kontras warna ing kene kabeh nomer warna teorigin sing kontras.

 

Katon rasa lan katon:

1. Apa awak sing gedheg kaku kaku lan longgar;

2. permukaan webbing sing alus lan ora mulus;

3 alus lan atose kaca web;

4 kekandelan lan kekandelan kaca web;

5 apa permukaan webbing iku rata lan lapisan kasebut apik;

6 Apa pita webbing kasebut sejajar utawa ora ditekuk?