Hubungan antarane proses adesif lan leleh panas

2021/03/15

Ing syarat produksiadhem panas nyawiji, sing luwih penting ora mung ngemot karakteristik permukaan sing dianut, nanging uga nyinaoni proses lan kebiasaan lem sing ditrapake pelanggan.


Proses khusus bakal nambah biaya panggunaan ades panas panas. Proses nggunakake perekat panas panas, kahanane terus-terusan ganti, lan proses lem uga beda-beda, sing ndadekake kinerja leleh panas tahan tes. Perekat panas panas dudu kinerja konvensional. Pasar kasebut arang banget langka. Adhesive leleh panas ora nduweni kemampuan kanggo nyetel kinerja. Mula, sampeyan kudu nggunakake adesif cair panas sing cocog karo proses gluing peralatan sampeyan dhewe, lan sampeyan kudu entuk pabrikan adesif panas. Bekerjasama kanthi lengkap karo siji liyane lan khususake indikator kinerja.


       The process on the production line is step by step, but the time of each process has a great relationship with the time for the hot melt adhesive to cool from liquid to solid. Due to differences in the efficiency of gluing equipment and production processes, especially the different bonding time after gluing, hot melt adhesive manufacturers cannot only develop one product to meet various bonding needs. If the gluing equipment is not a technical conventional operating mechanism, it is difficult to find the corresponding hot melt adhesive on the market. If you insist on using adhem panas nyawiji with properties that are incompatible with the process in order to save costs, the bonding effect of the product will definitely be unsatisfactory

 

Mula, akeh masalah adhesi sing disebabake amarga ora cocog antara kinerja adhesif hotmelt lan proses nutupi ing produksi, tinimbang mutu adesif panas nyawiji. Nalika produk adesif nyawiji panas wis diwasa, mula isih durung kepenak ing ngarepe macem-macem proses adesif.