Cara nemplek lem panas kanggo nambah viskositas

2021/03/15

Lemperperformance lem:

Ana macem-macem variasi sakalim panas leburtongkat kanthi spesifikasi lengkap, diameteripun wiwit saka 5mm nganti p20mm. Werna katon kuning, kuning cahya, putih, tembus, transparan lan produk liyane.


Cara kanggo ningkatake perhatian:

How to increase the viscosity of lim panas lebur stick? That is to say, the adhesive is added to the hot melt adhesive, that is, various groups have polar and non-polar groups, so the adhesive can penetrate the surface of the object very well. This will increase the viscosity. The second is to increase the fluidity compatibility of the hot melt adhesive to make the hot melt adhesive easier to penetrate, thereby increasing the viscosity of the hot melt adhesive.

 

Strip adesif hotmelt sing beda duwe viskositas sing beda kanggo macem-macem bahan. Ora ana artine mbandhingake viskositas kanthi wuta.