Topeng KF94 uga duwe umur rak

2021/03/15

Layanan urip saka topeng KF94Kawat irung 4mmï¼ ‰ gumantung karo bahan kain, teknologi lan kebiasaan sing nganggo.

1. On thefabric: Amarga topeng ana kontak langsung karo rai lan cangkem, bisa napas, alus, keluwesan, lan daya tahan utama minangka faktor utama sing nemtokake urip topeng kasebut. Antarane, permeabilitas udhara langsung ana hubungane karo kebersihan topeng KF94. Mung kanthi njaga kebersihan topeng KF94, topeng KF94 bisa nindakake fungsi proteksi lan ora bakal dadi bakteri.

Kelembutan sing apik bisa nyegah gatel lan alergi nalika nyapu pasuryan ing kain, lan manawa bisa uga nambah wektu nganggo topeng KF94. Ing istilah fleksibilitas lan daya tahan, ana gandhengane manawa bentuk topeng kasebut ora diganti.

2. Teknis: Kanthi insidensi polusi udara sing akeh kayata asap lan nambah intensitas polusi udara, saiki kudu nambah tingkat masker KF94, lan nganyari terus-terusan lan perbaikan teknis sing dibutuhake. Iki ora mung mbutuhake perkenalan material filter anyar, nanging uga mbutuhake pas ing antarane topeng lan rai.


3. Wearinghabits: Yen kain lan teknologi topeng KF94 tekan level sing paling apik, umur layanan paling ora 2 taun. Nanging, yen topeng KF94 lan cara ngresiki lan pangopènan ora digunakake sesuai karo metode ilmiah, umure layanan bakal luwih sithik.