Nilai pasar leleh akeh

2021/03/15

Kanthi popularitas lan aplikasi sains lan teknologi terus-terusan lan peningkatan standar urip masarakat, panjaluk barang kanggo wong saya akeh. Kanggo ngrampungake kahanan iki, akeh pabrike sing ngupayakake banget kanggo ningkatake efisiensi produksi perusahaan. Produksi otomatis bisa memenuhi persyaratan iki. panjaluk. Minangka industri sing lagi wae diwiwiti,mel akeh akeh companies pay great attention to market development trends and the actual needs of commodity manufacturers, and always pay attention to letmel akeh akeh gradually show their charm in the market and reflect their market value.


Panjaluk pasar saya cepet, kaya industri perekat. Ing wiwitan, gluewas cair digunakake sacara umum, sing ora mung viskositas, nanging uga ambu banget. Kontak jangka panjang banget mbebayani awak. Mengko, EVA adesif panas nyawiji. Lem iki padhet ing suhu ruangan lan viskositas sing kuwat nalika dipanaskan dadi larut. , Ora ana ambu ora enak lan ora suwe. Iki minangka adesif sing ramah lingkungan; panjaluk pasar ningkatake perbaikan produk lan proses sing terus-terusan. Generasi anyar leleh panas panas katon. Yen dibandhingake karo adhesive panas-panas EVA, produk sing padha yaiku adhesif panas-leleh murni. Dosis kurang, adhesi kuwat. Panggunaan peralatan khusus mesin lem panas lan alat dispensing otomatis liyane nambah efisiensi produksi lan ngirit tenaga kerja lan wektu.