Ngatasi masalah kabel irung sing diblokir kanggo pelanggan

2021/03/15

Ing tanggal 9 Maret, nampa kabar saka pelanggan Haomenglai yen ana loro maskmachine sing nembe ditambahake diblokir ing kabel irung nalika debugging. Xiaohuang sawise adol perusahaan banjur langsung marani perusahaan pelanggan Haomenglai.

 

Tekan perusahaan pelanggan sawise 20 menit. Rong mesin otomatismask KN95 sing nembe diinstal nganggoKawat irung inti dobel 5mm. Sawise dipriksa, kain sing ditenunake kanggo kain sing ora dirajut lan kain sing diencerke ora cukup, lan kain sing ora ditenun lan kain sing diencerake nyenyet banget. Loose bakal ngeculake mlebu kabel irung, nyebabake mlebu kabel irung dadi cilik lan asring diblokir.


Alesan liya yaiku kawat irung rada ing sisih tengen. Sawise nemokake sebabe, kanthi tepat mindhah basis roda kain sing ora ditenun lan meltblownfabric rada adoh supaya kain tetep ketat, lan kawat irung irung dipindhah 2mm ing sisih kiwa.


Kabeh wis siyap kanggo miwiti operasi uji coba udakara 3 menit, pangiriman kawat hidung normal, ora ana penyumbatan, kita mundhak kanthi cepet nganti normal sajrone 5 menit, peralatan anyar bisa ngasilake 10 topeng maneh saben menit peralatan lawas sadurunge, sing pelanggan sing Mbantu sampurna kanggo ngatasi masalah kabel irung sing diblokir.

     

Sampeyan kurang saka 25 menit saka investigasi nganti debugging sadurunge lan sawise normal, sing dipuji dening para pelanggan. Perusahaan kasebut mesthi nggawe papan utama kanggo ngatasi masalah kawat irung lan nambah kapercayan kabeh wong.