Cara ngindhari adhesi produk sajrone proses stamping kawat irung aluminium N95

2021/03/13

Kawat jembatan aluminiumnose sing digunakake ing produksi topeng N95 dicap nganggo mesin casting adie, lan bisa diproduksi kanthi agen pelepas sing cukup, sing bisa ngindhari akeh masalah lan nambah produksi.


Aluminium N95kawat irungdigawe saka koil bahan aluminium. Panyedhiya pra-lapisan hidung aluminium N95 lapisan lapisan lem panas sing ramah lingkungan ing ngisor ngisor, lan banjur numbuk nganggo mesin casting. Amarga peralatan lan cetakan sing larang regane, sawetara pabrik pangolahan cilik ora gelem tuku moreproduk, nanging ngarep-arep bisa nambah produksi. Banjur, cara kasebut yaiku kanggo nambah kacepetan penambahan 4 kaping per detik dadi 6 kaping per detik. Ing proses stamping kanthi kecepatan dhuwur, cetakan ngasilake panas sing gedhe, sing bakal nyebabake chip tema sajrone proses stamping bisa tetep cetakan, lan produk moststamping uga bakal tetep bebarengan lan angel dipisahake. Serat logam sing dipasang ing cetakan bakal mengaruhi efek stamping sabanjure, lan permukaan produk rampung bakal katon cacat, lan luwih ora rata bakal katon.

 

Pelepasan kawat jembatan irung aluminium topeng N95 minangka cetakan zat fungsional lan produk rampung. Agen pelepasan duwe resistensi kimia lan resistensi panas, lan bisa diikat karo cetakan tanpa ditransfer menyang produk sing diproses. Yen agen cetakan cetakan bisa digunakake kanthi cukup, chip logam sing kasebut ing ndhuwur lan masalah adhesi produk bisa gampang ditanggulangi, sing bisa nambah output.