Kaluwihan lan kerugian saka tongkat lim panas

2021/03/13

kauntungan:

1. utilitymodel duwe kaluwihan kecepatan iketan cepet, kontinuitas sing apik, kacepetan fastautomation, lan regane murah.

2. Ora ana pelarut, proteksi lingkungan, ora beracun, ora gampang kobong.

3. Ora perlu proses pangatusan, lan proses ikatan iku gampang.

4. Productitelf kokoh, trep kanggo pengemasan, transportasi lan panyimpenan, lan tilas tilas cilik hasa lan trep kanggo disimpen.

5. Adhesion lan fleksibilitas sing apik.

6. Ingleleh panasteken bisa diikat nganggo macem-macem obyek, yaiku ikatan lan panyegelan.

7. Gloss, retensi gloss lan tameng sing apik.

 

Kerugian:

1. Kinerja terbatas, resistensi panas sing kurang, kekuatan ikatan sing sithik, lan resistensi korosi sing kurang.

2. Piranti perekat sing nyawiji khusus, kayata mesin lem panas lan lem panas, kudu dilengkapi sajrone konstruksi.

3. Bakal kena pengaruh iklim lan musim.