Prinsip ikatan tab panas cair panas

2021/03/13

Napa sebabelem hotmelttetep ing obyek kasebut? Iki amarga zona leleh panas yaiku polimer.


Tuladhane tape adesif panas leleh sing umum. Pita adesif panas nyawiji minangka polimer viniletat. Nalika tongkat lem panas sing dilelehake ing sisih ndhuwur tembok nganggo bedhil lem, adesif panas panas bakal nembus menyang permukaan penganut. Nalika adesif panas nyawiji digunakake ing China, ikatan kasebut rampung. Iki minangka prinsip thermosetting. Nalika polaritas permukaan obyek cedhak karo EVA, obyek kasebut luwih gampang ditembus, yaiku efek balok luwih apik.



Contone, plastik poliethelin, yaiku poliethelin, padha karo polaritas karo EVA, soit gampang diikat. Plastik polipropilena (PP), yaiku polipropilena (PP) lanEVA (EVA), duwe karakteristik polaritas sing beda, permeabilitas sing kurang, lan efek iketan sing kurang.